CRM для Складу: Склад у Planfix

Інтеграції
7.3.24

Сучасний бізнес вимагає ефективного управління ресурсами, включаючи інвентаризацію та облік товарів на складі.

Щоб спростити цей процес та забезпечити більшу продуктивність, ми розробили інтегровану систему управління запасами в рамках CRM системи Planfix, яка відома своєю надійністю та універсальністю.

Дізнайтеся більше про
можливості та функціонал сервісу,
замовивши безкоштовну демонстрацію
Залиште заявку і ми з вами зв'яжемось
Дякуємо, ваші дані успішно відправлені
Перевірте правильність заповнених даних

Можливості продукту:

  1. Інтегрована система управління запасами: Система дозволяє в режимі реального часу відстежувати та контролювати всі складські операції, включаючи поступлення товарів, переміщення, відвантаження та інвентаризацію.
  2. Гнучке введення приходу товарів: Ви можете вводити прихід товарів як вручну для кожної позиції, так і автоматично зовнішніх джерел, таких як Google Таблиці. Для існуючих товарів автоматично встановлюються артикули, а для нових - створюються артикули та карточки товарів.
  3. Індивідуальні карточки товарів: Кожен товар представлений окремою карточкою (задачею), на якій завжди доступна актуальна інформація про поточний залишок та рух товару.
  4. Контроль витрат товару: Ви маєте можливість контролювати введення даних при витраті товару, запобігаючи можливість внесення кількості, яка перевищує поточний залишок.
  5. Планувальник документів: Планувальник, який відображає всі документи, пов'язані з роботою на складі, включаючи прихідні та витратні накладні, з поділом на оформлені та очікуючі підтвердження.
  6. Планувальник стану складу: Інтерфейс, що надає огляд ситуації на складі з поділом на нові товари, поточні залишки, товари, що закінчилися, та можливі негативні залишки.
  7. Гнучкі звіти: Ви можете створювати звіти, які відображають залишок на складі на поточний момент, а також детальний рух товарів. Звіти можуть бути налаштовані для аналізу загальної динаміки складу або для відстеження конкретного товару, включаючи інформацію про час поступлення та витрати.

CRM для складу від Planfix - це інструмент, який спростить ваше складське управління та підвищить ефективність роботи. Ви отримаєте точність у плануванні, підвищену задоволеність клієнтів та контроль над усіма процесами управління запасами. Давайте разом зробимо ваш бізнес ще ефективнішим!

Більше інформації та консультації щодо впровадження CRM для складу ви можете отримати, зв'язавшись з нашими фахівцями. Залишайте заявку на демонстрацію і ми залюбки покажемо вам можливості продукту.


Наступна стаття в блозі https://www.processfather.com/blog

                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                           

                                                                                                   

                               

                                                                       

                                   

                   

               

           

Хочете нічого не пропустити?
Підпишіться на розсилку новин!